Wednesday, April 24, 2013

Addictions :)


Mie oon ehkä hieman addiktoitunut kenkiin. On tässä useamman kerran käynyt niin että kun lähden etsimään vaatteita niin tulen kenkien kanssa kotiin. Viimeksi kun etsin juhliin vaatteita, olin jo päättänyt että kenkiä en osta, vaan laitan jalkaan jotkut jo omistamani, mutta kävipäs sitten vaatekaupassa niin että nuo alemmat sydän kuvioiset näin enkä voinut niitä käsistäni laskea. Ja nämä siniset bongasin H&M:ltä viime kesänä, ei ollut mun kokoa jäljellä ja toisen värisiä sovittamalla selvis että ne istuivat jalkaan ihan täydellisesti. Pienen soittelukierroksen jälkeen selvis ettei niitä ole jäljellä enää missään lähiliikkeessä. Suomen nettikaupasta meinasin jo tilata ja laittaa äitin postittamaan. no se sitten kuites unohtui, mutta mitä tapahtuikaan pari viikkoa sitten kun H&M:lle menin? menin ostamaan yoga pantsejä....nämä kengät heti oven vieressä alennuksessa! kotiuduin siis taas kenkien kanssa. ilman yoga pantseja.




Toinen hieman riippuvaisuutta aiheuttava on kynsilakat. mikä siinä on että lähes joka kauppareissulla täytyy uus väri ostaa? Laskin tuossa nopeasti että ois 51 kynsilakkapurkkia. laukkujen pohjalla saattaa olla lisää. Vois joka viikko laittaa erit lakat ja riittäis vuodeksi...ehkä mietin tätä ens kerralla kun mietin sen kymmenennen pinkin sävyn lakan ostamista.


Ja sitten huulirasva. Bepanthen I miss you! täältä ei sitä saa enkä viitsis alkaa suomesta tilaamaan, onhan se nyt kumma jos huulirasvaa ei lähikaupasta saa ostettua. Edelleen vuosien jälkeen on menossa uuden lempparin metsästys.


No niin nyt täytyy palata opiskelujen pariin, ennen ku alan netistä kenkiä kattomaan tai kynsiä lakkaamaan....

Sunday, April 14, 2013

Block Party

Tänään käytiin miehen työkaverin lapsen synttäreillä. He olivat järjestäneet katubileet. Block Party. Täällä niitä näkee aina silloin tällöin, lähinnä keskustassa, ei niinkään täällä lähiössä ja mua ne hieman ihmetyttää / huvittaa vieläkin. Kyseisissä juhlissa on tapana että katu on kiinni juhlien järjestäjän toimesta. Tämänpäiväisissä oli lapsille pumppulinna keskellä katua, lisäksi oli teltta minkä alle oli katettu pöydät täyteen ruokaa ja toistakymmentä pöytää tuoleineen ja lisäksi oli vielä dj. Musiikki kuului kauas ja hauskaa oli. Naapureista oli suurin osa mukana, ehkä ihan hyvä etteivät valitusta tehneet. En kyllä tiedä onko nämä laillisia, totta ne on kun niin usein niitä näkee. Kuvia en harmi vaan muistanut ottaa ollenkaan.

Friday, April 12, 2013

I'm back

No venähti kyllä hiljaisuus pidemmäksi kuin olin ajatellut. Monta kertaa on ollut mielessä että tästä hei pitääkin kirjoittaa blogiin mutta se on sitten jäänyt. Ruoka haasteenkin olen saanut, vielä jos muistaisi viikon ruoat kuvata niin senkin pääsis tänne laittaan. Koulua ja töitä riittää. Psykologian kurssi loppui ja Englannin alkoi, kesän ja syksyn kursseille on ilmottauduttu ja uutta työpaikkaa haettu.

Kevät täällä on pitkällä, tällä viikolla oli hellettäkin, keskiviikkona päästiin 30 asteeseen ja aurinko paistoi...kyllä me tyttöjen kanssa nautittiin. Ulkoiltu ollaan paljon, pyörät kannettu esiin ja katuliiduilla maahan piirretty. Tänään se sitte loppui. Vettä on satanut ja "lämmintä" on 7.


Käytiin muuten tutustumassa mun koululla sijaitsevaan päiväkotiin. Tosi hyvältä näytti ja oli muuten kiva kuulla että he ulkoilevat säässä kuin säässä :) sanoivat että he joutuu siitä vanhempia use in muistuttamaan, ei nimittäin ole ollenkaan tapana täällä. Ja niin, syksyllä olin hiukan yllättynyt/huvittunut kun esikoisen koululla on käytössä iPadit. Tässä päiväkodissa on myös...he soittavat skypellä koululaisille jotta saavat jutella siitä että millaista siellä koulussa sitten on. että näin nykyaikana.