Sunday, August 12, 2012

Bonuskorteista

Tuli taas hommattua uusi bonuskortti uuteen ruokakauppaan. Täällä on kätevää kun ne saa avaimiin mukaan, onko suomessa tällaisia? ei ollut ainakaan 3 vuotta sitten kun sieltä muutettiin. Kortit on lähes joka paikassa ilmaisia joten siksikin niitä on kertynyt 14 kappaletta minun avaimiin. Osa ihan varmasti turhia mutta onpahan jostain syystä tullut otettua. Joissain kaupoissa jos ei itsellä ole korttia niin kassalla saattaa olla yleiskortti jonka ne sitten höylää niin alet saa silti, joskus olen miettinyt että mikähän järki näissä on sitten edes olla olemassa?? No tulee säästöä, tänäänkin ruokakaupassa kuitin mukaan säästin $65 kun otti huomioon normaalit alet, bonuskortin alet, paljousalet ja muutamat kupongit.

4 comments:

  1. Wau, tuohan vaikuttaa kätevältä! Ei muuten ole täällä Georgiassakaan tuollaista. Kaikki tähän mennessä saadut bonuskortit ovat Suomen malliin luottokorttikokoisia ilman mitään reikää. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onpa kumma ettei siellä ole, kuitenkin osa kaupoista varmasti kun isoja ketjuja ovat.

      Delete
  2. Mun kaveri päivitteli pitkään, että miten minulla ei ole enempää kortteja roikkumassa avainnipusta. Oli vain ruokakauppa Jeweliin ja kirjakauppa Bordersiin... ja sitten sekin meni konkurssiin. Viime keväänä kunnostauduin, ja hankin Jewel-kortin kaveriksi kortit Paneralta, CVS:ltä ja Qdobalta, kaverini heti huomasi. ;) Kai noiden korttien avulla seurataa niissäkin paikoissa, missä alennus tulee heti kassalla, mitä ihmiset ostelevat. Ja lopulta markkinointitutkijat vetävät johtopäätöksiä kuten että soijamaitoa käyttävät ostavat paljon tomaattia. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo eiköhän ne jotain niiden avulla seuraa :) mulla vieläkin harmittaa kun borders meni konkurssiin, en tykkää barnes and noblesista olleenkaan yhtä paljoa.

      Delete