Thursday, August 9, 2012

K-Day

Meidän esikoinen aloittaa vajaan kuukauden päästä koulun. Neiti on siitä puhunut jo lähes vuoden, äiti ei taida vielä olla valmis! Tänään oli koulupiirin järjestämä K-Day. Täällä koulu alkaa Kindergarten vuodella, joka on jotain välillä suomen eskari ja eka luokka. Se on ala-asteen ensimmäinen vuosi, meidän koulupiirissä puolipäiväinen. Koulua on ma-pe 12.47-3.25 PM. Tämän päivän ohjelmaan kuului koulubussiin tutustuminen, käytiin pienellä ajelulla, olipa muuten minunkin ensimmäinen kerta keltaisen koulubussin kyydissä, ja sitten käytiin läpi turvallisuussääntöjä bussiin liittyen.  Pakko myöntää että kauhulla odotan sitä päivää kun lapsi täytyy yksin päästää bussin kyytiin. No sitä ennen on vielä kouluun tutustumista ja koulushoppailua, koululta tuli lista mitä sinne tarvitaan, kyniä, liimaa ym pientä.

4 comments:

  1. Se koulubussi on niin vakava juttu, että itsekin sen vielä muistaa. Taisimme ajaa ekana päivänä bussin perässä. Mutta yleensä kaikki meni hyvin, joskus lapsi tapasi nukahtaa bussiin ja kun bussi ei pysähtynyt, sitä tiesi lähteä autolla bussin perään !

    ReplyDelete
  2. Mieki oon miettiny että pitääkö se ite ajaa perässä mutta eiköhän se hyvin mene. Kyllä ne lupasi näistä pienimmistä hyvin pitää huolta, bussikuski on aina sama, ellei ole sairas, ja lapsilla on repussa lappu missä lukee pysäkki, vanhempien nimi ja numero. ja kuulemma eivät päästä bussista pois jos vanhempi ei pysäkillä ole.

    ReplyDelete
  3. Pieni pyyntö, että kirjoittaisit joskus lisää näitä Kindergarten-juttuja! Meillä parin kk sisällä muutto Jenkkeihin ja siellä tytär, 5-v, pitäisi ilmeisesti aloittaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ilman muuta voin kirjoitella lisää. Mihin päin te olette muuttamassa?

      Delete