Friday, April 12, 2013

I'm back

No venähti kyllä hiljaisuus pidemmäksi kuin olin ajatellut. Monta kertaa on ollut mielessä että tästä hei pitääkin kirjoittaa blogiin mutta se on sitten jäänyt. Ruoka haasteenkin olen saanut, vielä jos muistaisi viikon ruoat kuvata niin senkin pääsis tänne laittaan. Koulua ja töitä riittää. Psykologian kurssi loppui ja Englannin alkoi, kesän ja syksyn kursseille on ilmottauduttu ja uutta työpaikkaa haettu.

Kevät täällä on pitkällä, tällä viikolla oli hellettäkin, keskiviikkona päästiin 30 asteeseen ja aurinko paistoi...kyllä me tyttöjen kanssa nautittiin. Ulkoiltu ollaan paljon, pyörät kannettu esiin ja katuliiduilla maahan piirretty. Tänään se sitte loppui. Vettä on satanut ja "lämmintä" on 7.


Käytiin muuten tutustumassa mun koululla sijaitsevaan päiväkotiin. Tosi hyvältä näytti ja oli muuten kiva kuulla että he ulkoilevat säässä kuin säässä :) sanoivat että he joutuu siitä vanhempia use in muistuttamaan, ei nimittäin ole ollenkaan tapana täällä. Ja niin, syksyllä olin hiukan yllättynyt/huvittunut kun esikoisen koululla on käytössä iPadit. Tässä päiväkodissa on myös...he soittavat skypellä koululaisille jotta saavat jutella siitä että millaista siellä koulussa sitten on. että näin nykyaikana.

4 comments:

  1. Tervetuloa takaisin :) Blogistani loytyy tunnustus sinulle!

    ReplyDelete
  2. Kiva kun olet taas täällä blogimaailmassa!
    Vai että päiväkodissakin ipadit...onko se preschool vai daycare?

    ReplyDelete
  3. Sugar kiitos tunnustuksesta! :)

    Inkku, preschool. ja tavallaan yhdistettynä päiväkoti, siellä on siis hoitoa aamusta iltaan mutta meillä nyt tytöt menee vaan aamupäivisin. Esikonenkin menee nyt loppukevään/alkukesän ajan vaikka on jo koulussa ja periatteessa tuolla oli ikäraja 5 v asti mutta onneksi onnistui että menee nyt kun koulua hänellä on vaan iltapäivisin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, hyvin olette saaneet hoidon järjestymään! Se on ainakin täällä ongelma, kun kaikki preschoolit on vain pari tuntia päivässä. Nyt olen löytänyt dayhomen, josta voidaan hakea ja viedä 4-vuotiasta preschooliin kun menen töihin, mutta kauhea järjestely siinä oli!

      Delete