Thursday, December 19, 2013

Hei

Apua olen ollut niin pitkään täältä poissa etten ensin muistanu mihin osoitteeseen pitää tulla...taukoa en ollut suunnitellut mutta niin se vain aika vierähti kiireisen syksyn parissa eikä tullut yhtään kirjoiteltua.

Koulua ja töitä...siinä se syksy on mennyt. Mun koulu loppu maanantaina, esikoisella on vielä huominen koulua. Sitten jäädään parin viikon joululomalle. Nuorempi lapsi oli kans syksyn esikoulussa, en muista olenko siitä mitään edes kirjoittanut. Hauska sattuma oli kun hänen luokassa oli viime vuonna ollut suomalainen lapsi. Suomikoulun kautta sitten löytyi tämä perhe ja playdatet on suunnitteilla :) he asuvat vain vartin päässä meistä. Kivaa saada uusia suomituttuja.

Meillä on nyt lunta, ehdin jo ajatella että oisko jouluun saakka muttei taida pysyä, sunnuntaille luvataan +20 ja vesisadetta. just. tosi jouluista.

Taidanpa tehdä kohta postauksen joulukoristeista ja valoista meillä päin. Osa on ihania mutta joillain menee hieman yli...


4 comments:

 1. Joo saisit vähän useammin kirjotella ;) Skype viimeistään aattona <3

  ReplyDelete
 2. Kiva taas kuulla susta (tai siis lukea :)! Työ/opiskelu/lapset yhtälö ei ole mikään helppo juttu... nauti lomasta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Inkku! kevät lukukaudesta tulee entistä kiireisempi ja hieman kauhulla sitä odotankin, mutta äkkiä kai se menee...toukokuuta odotellessa siis :)

   Delete