Friday, June 14, 2013

Blogi tunnustus


Sain joku aika sitte ihanaiselta Sugarilta blogi tunnutustuksen. Kiitos vaan, tämä onkin kiva vaikka aika kauan menikin että kuvat sain etsittyä. Harmi vain että kaikki vanhat kuvat on edelleen äitin ja iskän varastossa, ne siis jotka on ihan taviskameralla otettuja eikä koskaan sähköiseen muotoon laitettukaan. Tunnustuksen säännöt ovat:

1. Kiitä tunnustuksen antajaa.
2. Jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.
3. Ilmoita näille kahdeksalle bloggaajalle tunnustuksesta.
4. Näytä kahdeksan satunnaista kuvaa kuvateksteineen.

Nyt jätän tunnustukset jakamatta, taitaa olla lähes kaikki lukemani blogit tähän jo vastaanneet enkä viitsi aina olla samoille haasteita heittämässä. Mutta jokainen joka tätä lukee niin jos et ole vastaavaa tehnyt niin otahan haaste vastaan!

ja ne kuvat..
Bloggaaja itse. 10 vuotta sitten. <3


Mulla iskee aina välillä vauvakuume. Tai enemmänkin raskauskuume. Ois ihanaa olla raskaana ja tuntea ne vauvan liikkeet..yritän aina muistuttaa itseäni 9 kuukautta kestäneestä pahoinvoinnista, kamalasta närästyksestä ja muutenkin tukalasta olosta. 

Jersey Shore. Love it. Viime kesältä, aurinko ei paistanu mutta kun oltiin biitsille menossa niin mentiin. Ois niin ihana asua rannikolla....

Sataa meilläkin lunta. Tämä kuva on reilu 2 vuotta sitten ensimmäisen paikallisen asuntomme pihalta. 


Philadelphia Zoo. Suomikoulun tapaaminen noin kuukausi sitten. Meidän perheen lemppareita tais olla flamingot. Ehkä värin puolesta :) 


Haaveilen lähes päivittäin uusista tatskoista. nämä ei ole minun mutta on sellaisia mistä tykkään ja ne onkin puhelimessa tallennettuna. Mulla on pari pientä tatuointia ja lisää haluan. Mun hiukset. ja ainainen pohtiminen mitä niille tekis ja minkä väriseksi värjäis. Hääkuvassa on oma väri ja siinä värissä ollaan nytkin. Olin pitkään miettinyt miltä näyttäisin tummahiuksisena ja 5-6 vuotta sitten nuo tummat värjäsin. Tykkäsin. Mutta kun oma hius on niin vaalea niin en jaksanut sitä juurikasvun jatkuvaa piilottelua. Tuosta oikeanpuolimmaisesta tykkään ja jotain raitoja olis kiva nyt laittaakin jos vähän tummempaa sais. Phillies!
En ole koskaan ollut varsinainen penkkiurheilija, mutta paikanpäällä pelin seuraaminen on aivan eri asia. Se tunnelma mikä siellä on. Tälle vuodelle ei olla vielä ehditty käydä peliä katsomassa. 

1 comment:

  1. Ihanaa, etta jaksoit tehda taman ja tosi mielenkiintoisia kuvia! Itsellakin on muuten jatkuvassa pohdinnassa tuo hiusten vari, joka on vielakin hakusessa. Kampaajan mielesta olen vaaleahiuksinen, itse taas pidan itseani enemman vaaleanruskeahiuksena ja muut ihmiset kyselee, olenko oikeasti punahiuksinen kun olen pisamainen :)

    ReplyDelete