Wednesday, October 31, 2012

Aftermath of Sandy in my neighborhood

Myrsky on meillä ohi. Maanantaina iltaa kohti sade ja tuuli yltyi. Mun työpaikka(kuntosali) ja luultavasti muutkin kaupat ym. suljettiin iltapäivästä. Me oltiin perheeni kesken kotona, päivittelin tietoja facebookiin ja uutisia seurattiin tiiviisti. Meillä on olohuoneen ikkunan edessä puu jonka pelkäsin tulevan ikkunasta läpi mutta me olimme onnekkaita. Meidän pihalla ei ole kaatuneita puita ja meillä säilyi sähköt myrskyn läpi. 

Yhdellä ystäväperheelle sähköt meni poikki jo maanantai iltapäivästä, tuuli riepotteli heidän kattoa ja tänään he ovat vieläkin ilman sähköä. Mun työpaikalla eilen tuli moni ihminen suihkuun kun heidän kodeissaan oli vieläkin sähköt poikki. Pomon pihalla oli liikkunut varkaita katsomassa onko pimeässä talossa ketään kotona. Koulut on suljettuna kolmatta päivää. Paljon teitä on suljettu kaatuneiden puiden vuoksi. Paikallinen sähköfirma ilmotti tämän olleen pahin myrsky ikinä. 

Mahtavaa yhteisöllisyyttä täällä tuntee. Yksi paikallinen ravintola ilmotti eilen että jokainen ilman sähköjä on tervetullut heille syömään ilmaiseksi. Ja tänään he järjestävät lapsille halloween juhlat. 

Tuhot ovat muualla, esim New Jerseyn rannikolla ja Nykissä todellat pahat. Niistä on varmaan jokainen lukenut uutisista. Todella surullista on katsoa kuvia tuhoutuneista, hiekkaa ja vettä täynnä olevista kodeista. 
kuvat: Lansdale Patch

1 comment:

  1. Toi varkaiden liikkuminen pihalla kuulostaa todella pelottavalta, kun tietää, että täällä niillä on yleensä aseet mukana... Voimia sinne hävityksen keskelle, ottaa varmasti voimille vaikkei ihan täysillä omalle kohdalle olisikaan osunut.

    ReplyDelete