Saturday, October 13, 2012

Fundraising

Täällä on kouluissa rahan keräys ihan toista luokkaa kuin Suomessa. Se on huomattu nyt reilussa kuukaudessa. En edes muista, oisko nyt 4. tai 5. jo menossa. Nyt pari samaan aikaan. Keksitaikinaa myydään ja siitä rahat menee 6 luokan johonkin tapahtumaan. kolikoita kerätään joilla ostetaan lisää kirjoja luokkiin. vasta myytiin kuponkivihkosia. ja pari on ollut paikallisessa ravintolassa niin että flyeriä näyttämällä osa myynnistä on mennyt koulun hyväksi. Hyväähän nämä tarkoittavat ja on ainakin aktiivinen koulu-koti järjestö mutta minusta tämä on liikaa. Eihän näihin ole pakko osallistua mutta silti ärsyttää. 


No  mutta jottei ihan valittamiseksi mene niin sää on tänään ihana. Aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta ja vaikkei lämpöä ole kuin 13 niin aurinko lämmittää mukavasti. Anoppi hakee kohta tytöt, mies on töissä niin mie taidan vähän opiskella matikkaa ja sitten lähteä koiran kanssa kävelylle. 

1 comment:

  1. Tuo on ehkä niitä koulujuttuja, joita ei ole ikävä. Varsinkin ulkopuolisessa työssä olevalle äidille, nämä voivat tuoda vielä enemmän stressiä....ja minulla oli vain yksi koululainen. Nautitaan auringosta, meillä myös aurinkoinen päivä tänään !

    ReplyDelete