Tuesday, October 16, 2012

Syksy

Entisellä kotipaikkakunnalla satoi tänään ensilumi. Sää on kyllä viimeinen asia mitä Suomesta ikävöin. Ennen en pitänyt syksystä ollenkaan, pimeää, sadetta, pitkä talvi edessä. Nyt olen huomannut että pidän syksystä paljonkin. Päivisin on lämmintä, aurinko lämmittää todella paljon eikä edessä ole kylmää pitkää talvea. Lunta täällä sataa pari kertaa vuodessa. Se sulaa pois muutamassa päivässä. Kovia pakkasia ei ole. Ja kevät tulee aikaisin. Ja syksyllä täällä on Halloween ja Kiitospäivä. Ihania juhlapyhiä molemmat. 

Syksyisin myös televisioon palaa lempparisarjani. Tällä hetkellä ehdottomana ykkösenä The Walking Dead. Muihin suosikkeihin kuuluu Grey's Anatomy ja Private Practise. Uusi lupaava sarja on Nashville joka alkoi viime viikolla. 

Ja onhan meillä tänä syksynä tullut isoja muutoksiakin. Esikoisen koulunaloitus nyt ensimmäisenä. Vieläkin on vaikea uskoa että meillä asuu koululainen. Tyttö sai jo ensimmäisen kutsun kaverisynttäreillekin. Niin ne lapset kasvaa. Toinen muutos on tulossa, pikku hiljaa alkaa minun kouluasiat varmistua. Ens viikolla menen tasotesteihin ja parin viikon päästä alkaakin jo kursseille rekisteröinti. 

No comments:

Post a Comment