Friday, November 23, 2012

My favorites...

Jenni heitti mukavalla haasteella ja tässäpä tulee:

Lempinumero: 9, en tiedä miksi, en ole sen avulla koskaan mitään voittanut eikä se muutenkaan ole onnea erikoisemmin tuottanut mutta silti jos numero pitää valita niin 9 se on :)

Alkoholiton suosikkijuoma: Starbucksin Mocha Frappucino, nam

Lempieläin: koira, tässä meidän perheen kuopus

Facebook vai Twitter: Facebook, sen avulla on helppo pitää yhteyttä Suomeen. twitteriä en ole koskaan tottunut käyttämään.

Intohimoni: Täytyy myöntää että shoppailu on kyllä yksi intohimoistani, Voisin sanoa että pieni shopaholic asuu täällä. tykkään ostaa tietysti itselleni vaatteita, kenkiä ym mutta lähes kaikkea muutakin. Lapsille vaatteita, sisustustavaraa ja jopa ruokakaupassa shoppailusta nautin. Tätä harrastusta tosin hidastaa raha, en sentään niin pahasti ole addiktoitunut että vuokrarahoja ostarille tuhlaisin :)

Suosikkiviikonpäiväni: Sunnuntai. Se on ainut päivä jolloin minulla ja miehelläni on vapaa päivä yhtäaikaa.

Suosikkikukka: Minä en ole kukka ihminen sitten ollenkaan. onnistun hyvin helposti tappamaan kaikki kasvit. haaveena on yllä vähän opetella viimeistään sitten kun oma talo ja oma piha on. Ruusu on kyllä yksi suosikeistani ollut aina. ja Liljat on kauniita.

Haaste tuli jakaa 5 blogille ja mie jatkankin haastetta näille seuraamilleni blogeille: Inkku Kanadasta, Sara Kaliforniasta, Sissi Alankomaista, Finn for Life Saksasta ja Pabe myöskin Kaliforniasta.



4 comments:

  1. Naita pienia paljastuksia on kiva lukea! Kiitos haasteesta:)

    ReplyDelete
  2. Kiitos haasteesta! Voi kun söpö koira :)

    ReplyDelete
  3. Kiitti haasteesta! Mun vastaukset on kyllä melkein samoja, frapeilla tämäkin shopaholic käy ;)

    ReplyDelete
  4. Kivoja lemppareita!
    Itsekin just vastailin Jennin haasteeseen.

    ReplyDelete