Friday, November 30, 2012

Movies and TV

Tiedättekö mitä mulla on aina välillä ikävä? Videovuokraamoa. lähinnä makuunia kun sieltä saa karkkia. Täällähän ei hyviä karkkeja ole joten minä nykyään harvemmin karkkia syön. (paitsi nyt on kyllä vieressä halloweenistä jääneitä vaahtokarkkeja, heh) mutta siis videovuokraamot on täällä nykyään hyvin harvinaisia. kaikki meidän lähistöllä olleet on menneet kiinni viime vuosien aikana. Redbox, Netflix ym vieneet asiakkaat. Joskus ois vaan kiva mennä videovuokraamoon ja katsella leffoja miettiä minkä haluis nähdä. mutta ei, kaikki on niin kätevää nykyaikana ettei leffan vuokratakseen tarvi kotisohvalta poistua. Enkä sano ettenkö tästäkin tavasta tykkää, onhan siinä puolensa.


Meillä on melko laaja kanavapaketti johon kuuluu mm HBO, Showtime, Starz ja monta muuta sataa kanavaa. Joten jo telkkarista löytyy hyvin katsottavaa. Lisäksi kaapelipaketissa on On Demand palvelu josta ilmaisten sarjojen ja leffojen lisäksi voi vuokrata leffoja. Sieltä me monesti uutuusleffoja katsotaankin.


 
Toinen mistä voi leffoja vuokrata on PlayStation Store. 


Meillä on myös Netflix josta etenkin lapset tykkää. 


Meillä oli Suomessa asuessa iso dvd kokoelma, nykyään suosimme bluray leffoja ja läheskään yhtä
usein ei tule leffoja enää ostettua. 

Valinnanvaraa siis on. Mutta ois se silti kiva että se lähi Hollywood Video olis vielä auki. Redboxia en ole koskaan käyttänyt vaikka halpa se olis ja ruokakaupan aulasta löytyy mutta ei se yhtään sama kuin siellä hyllyjen välissä selailla leffoja. Mieluummin sitten istun sohvalla ja kaukosäätimellä vuokraan :)

Ja hulluinta tässä on että siltikin on hetkiä ettei löydä mitään katsottavaa. tähän semmonen silmiä pyörittelevä hymiö!

4 comments:

  1. Heh, tiedän liian hyvin mitä tarkoitat, kun ei siltikään ole mitään katsottavaa... Me vaihdettiin juuri tänään meidän digiboksi toiseen ja tietenkin uusi on viallinen eikä korjaajaa saada ennen maanantaita. Tekee ihan hyvää viettää melkein pari päivää ilman tekkaria mutta entä Walking Dead :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo tekis mullekin ihan hyvää olla hetki ilman telkkaria..pystyisköhän siihen? Toivottavasti saitte boxin kuntoon.

      Delete
  2. Mä kyllä vähän tykästyin tuohon Redboxiin, oli niin näppärä. Mutta olisihan se kiva päästä tuollain ihan vain vaeltelemaan hyllyjen väliin ja lueskella takakansia. Voisi löytää jonkun leffan, jota ei muuten tulisi löydettyä. Ja ne karkit tietenkin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pitäisköhän kokeilla redboxia? Monilta olen siitä kyllä kehuja kuullut.

      Delete