Sunday, November 25, 2012

Nails

Edellisen postauksen intohimo kysymyksestä tuli mieleen että myöskin kynnet taitaa olla intohimoni. Tykkään itse laittaa kynsiäni ja harvemin käynkään ammattilaisella laittamassa. Jälki ei tosin aina taida olla ammattilaisen veroista mutta harjoitus tekee mestarin , eikö?  Viime aikainen innostukseni on nail art pen. Tykkään selailla kynsiä pinterestistä uusia ideoita etsien. Huomaan muuten jos en ole juonut tarpeeksi vettä viime aikoina että kynteni ovat huonommassa kunnossa, kuten myös ihoni kuivempi. Välillä täytyy muistuttaa itseäni että juon tarpeeksi.



Tässä on viime aikaisia kynsiäni, vihreä on paikallisen jenkkifutis joukkueen väri joten pitihän sitä kannattaa kynsissä asti :)


esikoisen kiitospäiväkynnet. Valkoiset sydämet on tehty kynsilakkakynällä


tässä tämä mainitsemani nail art pen by Sally Hansen


kynsilakkakokoelmani


Perustarvikkeet

Tässä tämän illan tulos.





3 comments:

  1. Upeita kynsia! En olekaan kokeillut noita kynia, pitaa pistaa mietintaan sellaisten hankinta :)

    ReplyDelete
  2. Vautsi, hienot! Ma en myoskaan ole kokeillut kynia, pitaa katsella jos niita loytyy taalta jostakin.

    ReplyDelete
  3. Mä olen miettinyt tuollaista kynää, mutta nappasin sitten Targetista mukaan vain sellaiset ohuemmat pullot mustaa ja valkoista. Niilläkin on saanut ihan hyvin aikaiseksi kaikenlaista, ja kynsien koristelu on kyllä ihanaa stressitöntä ajanvietettä! Stressiä itse saan siitä vasta jälkeenpäin, kun pitää varoa kynsiä...

    ReplyDelete